fbpx

hei,
buna,
draga mea!

Bine ai venit pe la mine. E asa o bucurie sa te primesc in casuta mea virtuala. Hai sa bem un ceai sau o cafea impreuna si sa povestim despre tine.

hei,
buna,
draga mea!

Bine ai venit pe la mine. E asa o bucurie sa te primesc in casuta mea virtuala. Hai sa bem un ceai sau o cafea impreuna si sa povestim despre tine.

Lasa-ma sa ghicesc, ai ajuns aici pentru ca ai inceput sa te intrebi daca nu o fi cumva adevarat ceea ce tot auzi in jur despre aceste uleiuri esentiale. 

Poate esti obosita? Simti ca viata e mai mult decat ceea ce ai trait pana acum? Vrei sa traiesti cu sens si sa vezi schimbarea in jurul tau si inauntrul tau? Vrei vindecare din interior pe care sa o poti reflecta apoi catre cei din jur?

Atunci ma bucur ca esti aici! Da-mi voie sa te ghidez mai departe pe un drum care POATE, doar POATE ( a se citit CU SIGURANTA) iti va schimba viata!

Nu iti face griji daca la inceput te simti coplesita. E normal. Eu sunt aici sa ma asigur ca vei avea toate informatiile, resursele si suportul pentru a pasi cu asumare si curaj in noua ta viata…spre un nou nivel de vindecare, implinire si dezvoltare.

Bine ai venit acasa, draga mea draga!

nu esti sigura cum sa incepi calatoria ta doTERRA?

pasul 1: alege-ti un kit

kitul
home essentials

Acesta este cel mai popular kit si un bun raport pret/valoare (este si cel cu care am inceput eu cand in sfarsit m-am hotarat sa dau o sansa uleiurilor). Contine difuzorul Petal si 10 sticlute mari, de 15ml, cu cele mai versatile uleiuri si amestecuri doTERRA.

kitul
family essentials

Acesta este cel mai mic kit si cea mai ieftina varianta de a incepe calatoria ta aromata. Primesti aceleasi 10 uleiuri si amestecuri ca la kitul home essentials dar in sticlute mici de 5ml.

kitul
kids collection

Daca esti in cautarea unor solutii rapide si usor de aplicat pentru copii acest kit este perfect. Contine 7 roll-onuri prediluate gandite pentru a-i sustine pe cei mici atat emotional cat si fizic. 

kitul
Meta pwr

Sistemul MetPWR este un set revolutionar de solutii pentru optimizarea metabolismului, a nivelului de energie si a sanatatii incepand de la nivel celular.

kitul
natural solutions

Acest kit contine tot ce ai nevoie pentru a incepe in forta noua ta viata. De la produse de ingrijire naturale si fara toxine, la suplimente biodisponibile si eficiente derivate din plate si pana la uleiuri si amestecuri pentru sanatatea emotionala, fizica si mentala. Pe langa ele, ai un difuzor puternic – Lumo si o cutie pentru a-ti depozita in siguranta uleiurile.

KITUL TAU
PERSONALIZAT

Alege singura uleiurile si produsele cu care vrei sa incepi, la pret reduse de membru. Daca totalul depaseste 150PV taxa de membru de 24EUR va fi eliminata. 

pasul 2: comanda kitul si devino membru

Screenshot_20230716-193540
  • Mergi pe mydtlink.com/8952833
  • Alege regiunea, tara si limba dorite
  • Adauga in cos kitul ales. Completeaza cu alte uleiuri sau produse dorite. Eu iti recomanda sa adaugi Uleiul de cocos fractionat 115ml, Pompă ulei de cocos fracționat si setul de Sticluțe cu bilă chihlimbarii de 10 ml – 6 buc. 
  • Treci la pasul urmator si adauga informatiile pentru crearea contului si pentru transport
  • Asigura-te ca la consultant este trecut numele meu Anca Dobrescu/ExploHub SRL 8952833
  • Introdu informatiile pentru plata cu cardul si finalizeaza comanda

pasul 3: contacteaza-ma

Sunt permanent la dispozitia ta pentru a te ajuta.

Dupa ce finalizezi comanda, scrie-mi un mesaj pe Whatsapp cu adresa ta de email si numele complet.

 Eu voi reveni cu un email de bun venit plin de bunatati: 

  • acces gratuit la baza noastra de resurse, 
  • la grupurile de Facebook, 
  • la aplicatia cu recomandari de uleiuri si protocoale, 
  • la chatul de suport al comunitatii si 
  • link pentru a programa prima noastra consultatie privata (gratuita) care sa te puna pe drumul cel bun in utilizarea uleiurilor.
MAI MULT:  in calitate de consultant al tau, voi fi mereu la dispozitia ta pentru a te sfatui si indruma, oricat timp vei avea nevoie. Pentru cei care isi fac cont doTERRA si ma aleg drept consultant sunt mereu doar la un mesaj distanta.

ai intrebari?

Scrie-mi pe Whatsapp sau pe email si iti raspund cu drag. 

Ma mandrasc cu faptul ca ofer indrumare 1:1 tuturor celor care doresc sa faca primii pasi in lumea uleiurilor esentiale alaturi de mine si de echipa mea. NU ezita sa imi scrii daca nu stii cu ce sa incepi sau daca ai nevoie de recomandari pentru un un kit personalizat. Voi fi tare bucuroasa sa te ajut.

Simti ca in viata ta e prea mult haos?

Descarca ghidul meu gratuit si alege un obicei din cele 35 pe care sa il implementezi incepand de azi. 

Iti promit pasi mici si usor de pus in aplicare printre picaturi, stiu cum este sa fii coplesita de responsabilitatile de mama 🙂

Simti ca in viata ta e prea mult haos?

Descarca ghidul meu gratuit si alege un obicei din cele 35 pe care sa il implementezi incepand de azi. 

Iti promit pasi mici si usor de pus in aplicare printre picaturi, stiu cum este sa fii coplesita de responsabilitatile de mama 🙂

afla mai multe

Vrei sa afli mai multe informatii despre uleiurile esentiale si cum iti pot sluji?

Am inregistrat pentru tine un webinar introductiv in care iti prezint esentialul despre uleiuri. 

Add Your Heading Text Here