fbpx

Anca Dobrescu

consultant doTERRA, aromaterapeut in formare

CUM comand la BOGO?

BOGO – Buy One Get One (free) este o promotie pe care doTERRA o desfasoara de 2-3 ori pe an si in care putem face economii considerabile. Practic sunt alese mai multe perechi ce pot fi achizitionate platind doar pretul unuia dintre produse. Urmand pasii de mai jos nu doar ca vei cumpara uleiurile la cel mai bun pret, dar ma vei avea drept consultant oricat vei avea nevoie in mod gratuit. Vom lucra impreuna astfel incat sa iti atingi obiectivele de sanatate folosing uleiurile esentiale intr-un mod sigur si eficient.

Vei deveni parte dintre comunitate privata cu oameni ca tine si cu specialisti care isi ofera timpul si expertiza in mod gratuit. Vei primi acces gratuit la o aplicatie de recomandare de uleiuri esentiale in functie de problema de sanatate si la alte resurse utile.

Daca nu ai propriul cont doTERRA iata cum poti proceda astfel incat sa iti faci propriul cont doTERRA folosindu-te de promotia BOGO. Astfel iti creezi propriul kit de inscriere extra-redus (ATENTIE Nu sunt necesare achizitii lunare. Ca membru, comanzi cand doresti, ce doresti. ):

  1. PASUL 1:  Acceseaza https://mydtlink.com/8952833
  2. PASUL 2: Alege tara din meniul Regiune și alege România (sau țara ta de reședință) si apoi click pe Continua
  3. PASUL 3: La pasul urmator vei alege Customise Your Enrolment (Personalizează-ți înscrierea) din partea dreapta a ecranului. 
  4. PASUL 4: Cauta in casuta de cautare “BOGO bundle” si il vei adauga la cos. 
  5. PASUL 5: Completează-ți datele personale si informatiile de livrare; asigură-te că la ID Enroller este ID-ul 8952833
  6. PASUL 6: Achita comanda. 
Ești gata?
După ce finalizezi procesul de deschidere a unui cont doTERRA da-mi un sem pe Whatsapp îți voi trimite un mesaj de bun venit cu cadouri si bunatati (un link privat de progrmare a primei tale consultatiii gratuite de aromaterapie plus acces la cateva resurse exclusive pentru membrii comunitatii mele) 

ATENȚIE! Dacă ai nevoie de ajutor cu deschiderea de cont te rog să-mi scrii pe Whatsapp

cadou!

Câte daruri primim zilnic și pe multe nici nu le observăm! Hai să facem în fiecare zi petrecere în sufletul nostru, cadouri sunt destule. Sănătate, viață, relații, aer, lumină, iarbă și copaci, râsete de copii. Tu ce daruri ai primit azi?

Am și eu unul pentru tine: un ebook care te va ajuta să descoperi cel putin 35 de obiceiuri sănătoase care îți pot schimba viața. E gratuit. Profită de el!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Cartea este pe drum spre casuta ta de email!