fbpx

Anca Dobrescu

consultant doTERRA, aromaterapeut in formare

  • CUM să-mi deschid un cont doTERRA?

Deoarece luna aceasta particip in cadrul programului Diamond Club, tu vei primi cateva cadouri speciale cu prima ta comanda de deschidere a contului.

Pentru a primi aceste cadouri scrie-mi un mesaj pe Whatsapp AICI sau suna-ma la 0740 127 925 si te voi ajuta cu drag.

Pasii de mai jos sunt pentru comanda in afara perioadei Diamond Club si nu vei primi cadourile din oferta daca ii urmezi. 

Citește cu atenție pașii descriși mai jos pentru finalizarea procesului de deschide a contului doTERRA. Dacă întâmpini dificultăți, ai mai jos și un video unde îți arăt acești pași.

  • PASUL 1: Consulta lista de kituri extra-reduse AICI si alege-l pe cel potrivit pentru tine. Daca ai nevoie de ajutor suna-ma la +40740127925 sau scrie-mi pe Whatsapp AICI si iti ofer cosultanta gratuita pentru a alege kitul potrivit nevoilor tale.
  • PASUL 2: Accesează link-ul de comanda a kitului de mai sus pentru a primi cadourile Diamond Club
  • PASUL 5: Completează-ți datele personale si alege o parola
  • PASUL 6: Asigură-te că numele consultantului tau este Anca Dobrescu s ID-ul este 8952833. Treci la Pasul urmator.
  • PASUL 7: Adaugă informațiile de livrare
  • PASUL 8: Fa plata prin metoda preferata 

Ești gata?

După ce finalizezi procesul de deschidere a unui cont doTERRA scrie-mi un mesaj pe WhatsApp aici si anunta-ma. Eu voi reveni cu un email de bun venit cu multe bunatati, inclusiv link-ul pentru a programa prima ta consultatie de aromaterapie (gratuita), plus acces la cateva resurse exclusive pentru membrii comunitatii mele.

ATENȚIE! Dacă ai nevoie de ajutor cu deschiderea de cont te rog să-mi scrii pe Whatsapp

Daca vrei sa te uiti pe lista de kituri de inscriere disponibile, o gasesti AICI. Daca vrei sa vezi lista de preturi pentru toate produsele doTERRA o gasesti AICI.