fbpx

Uleiuri esentiale

-webinar introductiv-

Cu siguranță ai auzit vorbindu-se în jurul tău despre uleiurile esențiale și beneficiile lor. Vreau să-ți spun cum mi-au schimbat viața mie și familiei mele. 

cifre care vorbesc

1 +
cadre medicale

În echipa noastră oamenii se simt împuterniciți în alegerile lor și validați, atunci când este cazul, de peste 400 profesioniști medicali.

1 %
Rata de retentie

Clientii nostri raman fideli pentru ca obtin rezultate remarcabile utilizand produsele doTerra

1
Membri

Suntem cea mai mare si cea mai veche comunitate esentiala din Romania

De ce sa alegi uleiurile esentiale?

SIgure

Analizate de laboratoare independente dupa un standard inalt de calitate

NAturale

Extrase pure din plante cu beneficii extraordinare pentru sănătate

Geranium_15mL_Oil Single_Product_doTERRA Owned_US_transparent_reflection

Eficiente

De 50 pana la 70 de ori mai potente decat planta in sine

REZONABILE FINANCIAR

Datorita concentratiei pretul pe aplicare este nesemnificativ

alatura-te unui proiect ce schimba vieti

Daca esti in cautarea unui scop mai inalt si a unui sens mai profund in viata si in munca ta, suntem aici sa te sustinem! Cand eram mica mi se spunea mereu ca munca este munca si trebuie sa aleg o meserie pe criterii practice: sa fie banoasa si stabila. Asa gandea generatia parintilor si bunicilor nostri. Totusi am continuat sa caut si sa sper intr-un job cu sens si impact in bine asupra oamenilor. 

Si am gasit echilibrul perfect in proiectul antreprenorial doTerra. In echipa noastra obtinem un venit generos in timp ce schimbam vieti si slujim semenii.

Daca iei in considerare sa iti incepi propriul proiect antreprenorial cu doTERRA vino in echipa noastra ca sa primesti inspiratie si suport in atingerea obiectivelor tale si in implinirea visurilor inalte pe care le nutresti.

cadou!

Câte daruri primim zilnic și pe multe nici nu le observăm! Hai să facem în fiecare zi petrecere în sufletul nostru, cadouri sunt destule. Sănătate, viață, relații, aer, lumină, iarbă și copaci, râsete de copii. Tu ce daruri ai primit azi?

Am și eu unul pentru tine: un ebook care te va ajuta să descoperi cel putin 35 de obiceiuri sănătoase care îți pot schimba viața. E gratuit. Profită de el!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Cartea este pe drum spre casuta ta de email!