fbpx

Construieste un business cu ajutorul meu

Completeaza formularul de mai jos si asteapta-te sa te contactez
Nu am putut inregistra solicitarea ta. Te rog sa mai incerci inca o data. Sau sa imi scrii la anca.a.dobrescu@gmail.com daca nu reusesti.
Felicitari, te-ai inregistrat cu succes!

Despre mine

Bună, eu sunt Anca. Sunt mamă de 2 copii și in fiecare zi ajut oameni faini să preia controlul asupra sănătății personale și a familiei lor.

De mai bine de 10 ani integrez in viața familiei noastre cosmetice naturale handmade și remedii din natură pentru cât de minutate sunt și cât de bine ne simțim cu ele. 

Pentru că am dorit să am o înțelegere cât mai profundă a domeniului aromaterapiei sunt certificată in utilizarea clinica a uleiurilor esentiale la University of Minnesota.

Știu că familia ta este cea mai importantă parte a vieții tale și că vrei să faci tot ce ține de tine pentru fericirea celor pe care Cerul i-a așezat in grija ta.

Sunt aici pentru că pasiunea mea este să ajut părinții să preia controlul asupra propriei vieți și asupra sănătății familiei lor.

Cu atâtea informații pe internet despre cum să ai grijă de sănătatea ta, poate deveni coplesitor să alegi soluțiile care iți pot aduce cele mai multe beneficii. De când am început sa utilizez cele mai pure uleiuri esențiale din lume, m-am convins că sunt incredibil de puternice și utile. Cum să nu povestesc și altora despre ele?

cadou!

Câte daruri primim zilnic și pe multe nici nu le observăm! Hai să facem în fiecare zi petrecere în sufletul nostru, cadouri sunt destule. Sănătate, viață, relații, aer, lumină, iarbă și copaci, râsete de copii. Tu ce daruri ai primit azi?

Am și eu unul pentru tine: un ebook care te va ajuta să descoperi cel putin 35 de obiceiuri sănătoase care îți pot schimba viața. E gratuit. Profită de el!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Cartea este pe drum spre casuta ta de email!