fbpx

Despre mine

Povestea mea

Fii bine venita! Iti trimit o imbratisare virtuala care cuprinde in ea toata empatia plina de intelegere pe care numai o femeie poate sa o ofere altei femei. Ia-ti ceaiul sau cafeaua, aseaza-te confortabil pe canapeau virtuala si hai sa stam de vorba.

Eu sunt Anca: femeie, sotie si mamica lui Filip (5 ani) si a Evei (2 ani). Sunt inginer IT de formatie si o cautatoare permanenta de solutii pentru o viata sanatoasa si traita din plin.

De mai bine de 10 ani integrez in viata familiei noastre cosmetice naturale handmade si remedii din natura pentru cat de minutate sunt si cat de bine ne simtim cu ele. 

Pentru ca am dorit sa am o intelegere cat mai profunda a domeniului aromaterapiei am obtinut o certificare in utilizarea clinica a uleiurilor esentiale la University of Minnesota

Stiu ca familia ta este cea mai importanta parte a vietii tale si ca vrei sa faci tot ce tine de tine fericirea celor pe care Cerul i-a asezat in grija ta.

Sunt aici pentru ca pasiunea mea este sa ajut mamele sa preia controlul asupra propriei vieti si asupra sanatatii familiei lor.

Cu atatea informatii pe internet despre cum sa ai grija de sanatatea ta, poate deveni coplesitor sa alegi solutiile care iti pot aduce cele mai multe beneficii. De cand am inceput sa utilizez cele mai pure uleiuri esentiale din lume, m-am convins ca sunt incredibil de puternice si utile. Cum sa nu povestesc si altora despre ele?

Vreau sa te simti ca acasa. 

Exploreaza acest loc si ia ceea ce iti este de folos pentru a transforma viata familiei. Contacteaza-ma oricand si iti voi raspunde ca unei prietene.

Bun venit in casa mea si, de acum, a ta!

misiune

Misiunea mea este sa ajut femei ca tine sa creeze, in mod constient, o viata care sa le aduca mai multa sanatate, implinire si fericire (si asta in timp ce obtin un venit 💰 🙂 )

viziune

Femeie cu femeie, mama cu mama, familie cu familie ne facem bine, de la interior spre exterior.

valori

Schimba-ti viata

Darul meu de bun venit pentru tine: Ghidul celor 35 obiceiuri care iti vor revolutiona viata