fbpx

Anca Dobrescu

consultant doTERRA, aromaterapeut in formare

CUM să-mi deschid un cont doTERRA?

Citește cu atenție pașii descriși mai jos pentru finalizarea procesului de deschide a contului doTERRA. Dacă întâmpini dificultăți, ai mai jos și un video unde îți arăt acești pași.

  • PASUL 1: Consulta lista de kituri extra-reduse AICI si alege-l pe cel potrivit pentru tine. Daca ai nevoie de ajutor suna-ma la +40740127925 sau scrie-mi pe Whatsapp AICI si iti ofer cosultanta gratuita pentru a alege kitul potriit nevoilor tale.
  • PASUL 2: Accesează https://mydtlink.com/8952833
  • PASUL 3: Click pe “Select a language“, selectează Romanian, apoi click pe Choose Country și alege România (sau țara ta de reședință) si apoi click pe Continuați
  • PASUL 4: Alege opțiunea Wholesale Customer sau Wellness Advocate și apoi click pe Continuați
  • PASUL 5: Completează-ți datele personale; asigură-te că la ID Enroller este ID-ul 8952833
  • PASUL 6: Folosește-te de săgețile laterale și alege kit-ul doTERRA dorit sau opțiunea Essential Booklet+Enrollment Fee; continuă să adaugi în coș produsele pe care dorești să le achiziționezi cu 25% reducere
  • PASUL 7: Adaugă informațiile de livrare și de plată (card sau bank wire) și dă click pe Process Order Now & Continue.

Ești gata?
După ce finalizezi procesul de deschidere a unui cont doTERRA îți voi trimite un link privat de stabilire a unei întâlniri cu mine pentru a discuta prioritățile tale de sănătate. (plus acces la cateva resurse exclusive pentru membrii echipei mele)

ATENȚIE! Dacă ai nevoie de ajutor cu deschiderea de cont te rog să-mi scrii pe Whatsapp

Daca vrei sa te uiti pe lista de kituri de inscriere disponibile, o gasesti AICI. Daca vrei sa vezi lista de preturi pentru toate produsele doTERRA o gasesti AICI.

cadou!

Câte daruri primim zilnic și pe multe nici nu le observăm! Hai să facem în fiecare zi petrecere în sufletul nostru, cadouri sunt destule. Sănătate, viață, relații, aer, lumină, iarbă și copaci, râsete de copii. Tu ce daruri ai primit azi?

Am și eu unul pentru tine: un ebook care te va ajuta să descoperi cel putin 35 de obiceiuri sănătoase care îți pot schimba viața. E gratuit. Profită de el!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Cartea este pe drum spre casuta ta de email!