fbpx

Anca Dobrescu

consultant doTERRA, aromaterapeut in formare

CUM să-mi deschid un cont doTERRA?

Citește cu atenție pașii descriși mai jos pentru finalizarea procesului de deschide a contului doTERRA. Dacă întâmpini dificultăți, ai mai jos și un video unde îți arăt acești pași.

  • PASUL 1: Consulta lista de kituri extra-reduse AICI si alege-l pe cel potrivit pentru tine. Daca ai nevoie de ajutor suna-ma la +40740127925 sau scrie-mi pe Whatsapp AICI si iti ofer cosultanta gratuita pentru a alege kitul potriit nevoilor tale.
  • PASUL 2: Accesează https://mydtlink.com/8952833
  • PASUL 3: Click pe “Select a language“, selectează Romanian, apoi click pe Choose Country și alege România (sau țara ta de reședință) si apoi click pe Continuați
  • PASUL 4: Alege opțiunea Wholesale Customer sau Wellness Advocate și apoi click pe Continuați
  • PASUL 5: Completează-ți datele personale; asigură-te că la ID Enroller este ID-ul 8952833
  • PASUL 6: Folosește-te de săgețile laterale și alege kit-ul doTERRA dorit sau opțiunea Essential Booklet+Enrollment Fee; continuă să adaugi în coș produsele pe care dorești să le achiziționezi cu 25% reducere
  • PASUL 7: Adaugă informațiile de livrare și de plată (card sau bank wire) și dă click pe Process Order Now & Continue.

Ești gata?
După ce finalizezi procesul de deschidere a unui cont doTERRA îți voi trimite un link privat de stabilire a unei întâlniri cu mine pentru a discuta prioritățile tale de sănătate. (plus acces la cateva resurse exclusive pentru membrii echipei mele)

ATENȚIE! Dacă ai nevoie de ajutor cu deschiderea de cont te rog să-mi scrii pe Whatsapp

Daca vrei sa te uiti pe lista de kituri de inscriere disponibile, o gasesti AICI. Daca vrei sa vezi lista de preturi pentru toate produsele doTERRA o gasesti AICI.