fbpx

Hei lume! Cred ca primul post se lasa cel mai greu scris. Inceputurile sunt grele, de obicei. Nu ca sfarsiturile ar fi mai usoare.

Cochetez de multi ani cu ideea unui spatiu al meu unde sa impartasesc cu cine vrea sa citeasca ganduri, idei, intrebari, solutii sau orice altceva consider ca ar fi util sa existe si in afara creierului meu nu doar in RAM-ul propriu.

Asa ca acesta este primul pas. Am multe planuri pentru acest blog si sper ca prin intermediul sau sa pot aduce o contributie valoroasa in oceanul de zgomot al internetului. De asemenea, cred ca va fi o platforma de lucru pentru exersarea vulnerabilizarii si stiu ca voi creste personal in procesul acesta. Win-win, oarecum.

Asa ca stai aproape daca esti curioasa. Let’s do this!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru tine

postări asemănătoare

Promotiile lunii septembrie

Septembrie este sinomin cu inceperea scolii si cu debutul toamnei, acel anotimp in care multi dintre noi ne gandim la la imunitate, la protectie şi

Hello world!

Hei lume! Cred ca primul post se lasa cel mai greu scris. Inceputurile sunt grele, de obicei. Nu ca sfarsiturile ar fi mai usoare. Cochetez

cadou!

Câte daruri primim zilnic și pe multe nici nu le observăm! Hai să facem în fiecare zi petrecere în sufletul nostru, cadouri sunt destule. Sănătate, viață, relații, aer, lumină, iarbă și copaci, râsete de copii. Tu ce daruri ai primit azi?

Am și eu unul pentru tine: un ebook care te va ajuta să descoperi cel putin 35 de obiceiuri sănătoase care îți pot schimba viața. E gratuit. Profită de el!

Your subscription could not be saved. Please try again.
Cartea este pe drum spre casuta ta de email!